ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ENGLISH
Εταιρία

Ιστορικό της Εταιρίας


Η εταιρία ΤΕΚΜΟΤΕ ιδρύθηκε το 1957 στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης από το κύριο Δημήτριο Τοκμακίδη. Τα πρώτα έργα του εργοστασίου αφορούσαν σε στεγάσεις μικρών και μεγάλων βιομηχανιών με υλικό κατασκευής το σίδηρο στις διάφορες μορφές του.

Συνεχιστής της φιλοσοφίας της ΤΕΚΜΟΤΕ από το 1988 είναι ο κύριος Θεόδωρος Μωϋσίδης, ο οποίος ως Πολιτικός Μηχανικός και Πρόεδρος της εταιρίας, επιδιώκει την συνεχή βελτίωση και ανάπτυξή της, πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών.


Σήμερα


Στην εταιρία μας υπάρχουν δυο τμήματα, το τμήμα Μεταλλικών Κατασκευών και το τμήμα Παραδοσιακού Κάγκελου.

Το τμήμα Μεταλλικών Κατασκευών κατασκευάζει Μεταλλικά Κτίρια, Βιομηχανικούς και Βιοτεχνικούς Χώρους, Διαφημιστικές Πινακίδες, Αποθήκες, Στέγαστρα καθώς και ΠΡΟΚΑΤ Κατοικίες.

Το τμήμα Παραδοσιακού Κάγκελου κατασκευάζει Διακοσμητικά Στοιχεία για Κάγκελα Εσωτερικών Χώρων και Περιφράξεων, Αυλόπορτες, Προστατευτικά Παραθύρων από απλό και σφυρήλατο σίδηρο καθώς και ότι κατασκευή αφορά το σίδηρο με πολύ τέχνη για την ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά.

Η πολυετή πορεία της εταιρίας στον κόσμο του σιδήρου και η συνεχής ανέλιξή της, έχει εδραιώσει το όνομα ΤΕΚΜΟΤΕ στον χώρο του σιδήρου.

Παρακολουθώντας με ενδιαφέρον και συνέπεια τις εξελίξεις και σύμφωνα με την Τεχνογνωσία και την Εμπειρία της εταιρίας μας, καλύπτουμε όλο το φάσμα του σιδήρου.

Διαχειριζόμενοι όλους τους πελάτες μας με Υπευθυνότητα, Σοβαρότητα και Τιμιότητα, έχουμε καταξιωθεί στον χώρο του Σιδήρου.

Σήμερα στους ιδιόκτητους χώρους μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εργαζόμαστε δεκαπέντε περίπου άνθρωποι σε μια έκταση 6.000 τμ με εργασιακό χώρο 2.500 τμ. Δημιουργούμε μοναδικά κομμάτια υψηλής αισθητικής και ποιότητας  με βάση πάντα το σφυρήλατο σίδηρο.

Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρία μαζί με το ανθρώπινο δυναμικό της, εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται με συνέπεια και επαγγελματισμό και είδαν ότι οι προσπάθειές τους απέκτησαν αξία και νόημα γιατί έγιναν για τους πελάτες τους που τους στήριξαν και στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © TEKMOTE All Rights Reserved.
κατασκευή ιστοσελίδων by Softways